Hoppa till innehållet

Mat & Dryck

Rosta kryddor till aromatiskt te

Bild: Simon Bajada

ETC nyhetsmagasin

Doodh cha är ett mjölk-te från Bangladesh. Det här teet är maximalt aromatiskt och sött. Rizwan Qadery, aktuell med kokboken ”Masala Mama” förklarar hur du gör.

1. Rosta alla hela kryddor i en kastrull. Krossa dem lätt i en mortel och lägg tillbaka i kastrullen.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 mån för bara 29 kr

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser