Jenny Damberg har utkommit med kokboken ”Torkade & konserverade ärtor, bönor och linser”
Dagens ETC
Enkla recept på smakrika och ”svingoda” rätter. Dessutom för bara sju kronor måltiden.
Det lovar Jenny Damberg i sin nya kokbok ”Torkade & konserverade ärtor, bönor och linser” – passande mitt i årets fattigaste månad.
Jörgen Lund
Text
I boken ”Torkade & konserverade ärtor, bönor och linser” står svenskodlade råvaror i centrum. Här blandas traditionella grödor med gammaldags kultursorter som fallit i glömska men börjat odlas på nytt. Tillsammans utgör de grunden för ett 50-tal soppor, röror, grytor och sallader. Författaren själv garanterar att allt går snabbt att laga och är lätt att lyckas med. Att hon skrivit boken förklarar hon med att det på senare år kommit många nya, spännande svenska grödor att ta tillvara på.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela vintern
Vill du läsa hela vintern till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Jörgen Lund
Text