Hoppa till innehållet

Samtalet

”Vi behöver inte äta kött”

Bild: Foto: David Loftus

ETC nyhetsmagasin

En skjutjärnsjournalist och en mästerkock går till botten med medelhavskosten. Vi snackar tarmflora, vegokrubb och köttfrossande.

Det här är inte första gången som duon gör bok ihop. Niklas Ekstedt, kändiskock, och Henrik Ennart, journalist, har vanan inne. Deras senaste färskplockade verk heter ”Happy food green”, och beskriver hur de tycker att en grön tallrik gör livet bättre, längre, roligare.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månader för bara 29 kronor

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln