Hoppa till innehållet

Recept

I karantän? Så här bakar du påskens lyxigaste tårta

Bild: Bild: Helén Pe

Dagens ETC

I karantän och sugen på en utmaning i köket? Ur nyutkomna boken ”Tårtor –lager för lager, steg för steg” har vi hämtat detta recept, som passar bra både som påskdessert och lyxigt fika. För dig som vill göra en enklare marängtårta går det bra baka bottnarna och fylla dem med grädde, sylt och färska bär.

Pavlova med karamelliserade nektariner, mascarpone och kolasås

8 bitar

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln