![](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/2024020712020_29bbc1de-9cfc-42ea-ac95-781f28799f14.jpg)
ETC nyhetsmagasin
Doodh cha är ett mjölk-te från Bangladesh. Det här teet är maximalt aromatiskt och sött. Rizwan Qadery, aktuell med kokboken ”Masala Mama” förklarar hur du gör.
![Rebecka Bohlin](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/rebecka-bohlin_765500ced14ac53a498ebd6e2566e73d6e58d53f.jpg)
Rebecka Bohlin
Text
1. Rosta alla hela kryddor i en kastrull. Krossa dem lätt i en mortel och lägg tillbaka i kastrullen.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
![Rebecka Bohlin](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/rebecka-bohlin_765500ced14ac53a498ebd6e2566e73d6e58d53f.jpg)
Rebecka Bohlin
Text