Donald Trump, som lovade att snabbt dra tillbaka det mesta som Barack Obama åstadkom, har misslyckats med att hålla många av sina löften under sin första hundradagarsperiod. Hans inreseförbud för invånare i sju muslimska länder stoppades av en federal domstol, efter stora demonstrationer runt om i landet.
Även den sjukförsäkringsreform som skulle ersätta "Obamacare" föll. Hittills är Trumps största framgångar att han lyckats tillsätta en ny konservativ domare, Neil Gorsuch, i Högsta domstolen och att han stoppat frihandelsavtalat Trans-Pacific Partnership, TPP.
På Twitter har Trump kallat hundradagarsutvärderingen för "löjlig", men har ändå passat på att försöka genomföra så många vallöften som möjligt den senaste veckan, bland annat ett förslag till ny skattereform.
När han i dag firar hundra dagar som president med ett massmöte i Harrisburg, Pennsylvania är det med lägre popularitetssiffror bland den amerikanska befolkningen än vad någon tidigare president haft vid den här tidpunkten. Endast 39 procent av väljarkåren tycker att han gör ett bra jobb och de senaste hundra dagarna har präglats av landsomfattande demonstrationer. Men USA 2017 är ett mycket splittrat land - bara två procent av Trumps väljare ångrar sin röst.
Miljö
• Flera av Trumps löften som skulle få katastrofala följder för klimatet, har ännu inte blivit verklighet under hans första tid som president. Klimatskeptikern Trump har skrivit under en exekutiv order om att skrota Barack Obamas "Clean power plan" som begränsar koldioxidutsläppen från koleldade kraftverk, men det återstår en omfattande juridisk process innan den kan gå igenom. Trump lovade att USA omedelbart skulle hoppa av Parisavtalet, som syftar till att begränsa den globala uppvärmningen. Men därom råder en konflikt mellan hans medarbetare som har olika inställningar i frågan. Klimatskeptikern Scott Pruitt, som Trump tillsatt för att leda miljömyndigheten EPA och som tidigare varit inblandad i minst 14 stämningsansökningar mot myndigheten, vill att USA ska lämna avtalet. Bland andra utrikesministern Rex Tillerson är emot. Klart är dock att USA lämnat frontlinjen för det globala klimatarbetet.
• Trump har gett grönt ljus för att bygga de mycket omstridda oljeledningarna Keystone XL och Dakota Access. Ursprungsbefolkningen Standing Rock Sioux-stammen har tillsammans med miljöorganisationer kämpat mot ledningen eftersom den hotar vattenförsörjning och kulturella värden i marken.
Utrikes
• Trump har tvärvänt i flera av de frågor som han drev under valkampanjen. Då var han motståndare till amerikansk intervention i omvärlden, utöver att "bomba skiten ur ISIS" och skeptisk till tvinga bort diktatorn Bashar al-Assad i Syrien, eftersom han menade att terrorsekten är det stora hotet. Men tre månader in i sin presidentperiod beordrade Trump en bombning av ett syriskt arméflygfält, som svar på Assads användande av kemiska vapen. Han har också vänt i frågan om Nato, som han så sent som i januari kallade "omodernt".
• Anklagelser och utredningar om Trumps och hans medarbetares kopplingar till Ryssland har präglat hans första tid som president. Under valrörelsen och sin första tid som president var Trump öppet positiv till Vladimir Putin. Efter Syrien-bombningen hävdar dock Trump att relationerna mellan USA och Ryssland är på en historisk bottennivå. Trump har slutat att kalla Kina för valutamanipulerare men har samtidigt förolämpat amerikanska allierade som Tyskland och Australien.
• Oförutsägbarheten skapar oro i världen, framförallt kring Nordkorea, där Kim-In-ryong, en representant för landets regim, varnat för att Trumps aggressiva twittrande skapar en "farlig situation där ett kärnvapenkrig kan bryta ut när som helst".
Invandring
• Den inrikespolitiska fråga där Trump satt störst avtryck är invandring. Han har skickat ut en tydlig signal till USA:s 11 miljoner papperslösa invandrare att de inte är välkomna i landet. Antalet gripanden av papperslösa inom USA har mer än dubblerats. Enligt gränspolisen har antalet som försöker ta sig in i landet vid gränsen mot Mexiko ha minskat med 67 procent i mars, men det är oklart om det beror på att Trump avskräcker.
• I onsdags presenterade Trump-administrationen ett nytt kontor, Victims of Immigration Crime Engagement, som ska "hjälpa familjer som utsatts för brott av odokumenterade invandrare", trots att forskning visar att invandrare begår färre brott än infödda i USA. Kritiker, som medborgarrättsorganisationen League of United Latin American Citizens, menar att det handlar om att demonisera immigranter för att motivera hårdare tag.
Ekonomi
• Trump har gått från ekonomisk populism i vallöftena till en mer traditionell republikansk finanspolitik som president. Under valkampanjen kritiserade han sina motståndare för nära band till investmentbanken Goldman Sachs och finanseliten på Wall Street. Han lovade att "dränera träsket" i Washington på lobbyister. Som president har han fyllt regeringen med personer med bakgrund just inom Goldman Sachs och han har hemliggjort Vita husets gästbok, som ger insyn i vilka, till exempel lobbyister, som får träffa presidenten och hans medarbetare.
• Under kampanjen lovade Trump att hans inställning till handel skulle präglas av slagordet "Amerika först", och förhindra att USA drabbas av dåliga avtal med handelspartners som Kina. Direkt efter att ha tillträtt som president såg han till att skriva under en order om att gå ur handelsavtalet TPP, som skulle ha skapat en frihandelszon med 11 andra länder. Men han har sedan dess också öppnat för att diskutera ett nytt stort handelsavtal med EU och har enats med Kina om att undvika ett handelskrig.
• Skatter var en annan huvudfråga för Trump. I onsdags lade han fram ett förslag till ny skattereform, med kraftigt sänkt företagsskatt, från 35-39 procent till omkring 15 procent. Även skatterna för privatpersoner sänks, på ett sätt som kraftigt gynnar höginkomsttagare. Hur Trump själv påverkas av förslaget är oklart eftersom han fortfarande inte har redovisat sin skattedeklaration.
Presidentens roll
• Donald Trump har brutit tvärt med det samlade, artiga beteende som en amerikansk president förväntas uppvisa. Han har fortsatt med sina nattliga Twitter-utspel, som de obekräftade anklagelserna om att Barack Obama ska ha buggat presidentens skyskrapa Trump Tower. Han attackerar gång på gång de medier som granskar honom, och har ifrågasätt landets domares opartiskhet efter att hans inreseförbud stoppades. Den oberoende faktagranskade sajten Politifact har tittat på presidentens uttalanden under hans första 100 dagar och kommit fram till att 69 procent av dem är delvis eller helt falska.
• Anklagelser om nepotism och affärskonflikter har duggat tätt kring Donald Trump, som låter dottern Ivanka Trump och svärsonen Jared Kushner fungerar som politiska rådgivare. Samma dag som Donald Trump med familj hade besök av Kinas ledare Xin Jinping i Palm Beach och gick med på att respektera landets "ett-Kina-politik" godkändes 35 nya varumärken för Ivanka Trumps kollektion av handväskor, skor, smycken och spa-produkter i Kina.