ETC nyhetsmagasin
Upptäck olika egenskaper hos svamparna och skapa din egen uppfattning om vad de kan användas bäst till. Är du osäker på vilka av de ätbara svamparna i våra skogar som du gillar? Plocka många olika, tillaga och smaka. Lotta Ekberg förklarar hur.
Rebecka Bohlin
Text
1. Dela
Gör en svampsmakprovning när du hittar arter som är nya för dig. OBS! Säkerställ att det är en matsvamp och inte en giftig svamp. Dela väl rensade svampar i mindre bitar och lägg varje art för sig.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månader för bara 29 kronor
Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
Rebecka Bohlin
Text
Ämnen i artikeln
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.