Hoppa till innehållet

Gör det själv

Smaksätt en drink med gott från trädgården

Bild: Roland Persson

ETC nyhetsmagasin

Whiskey sour är förmodligen den drink som blandas oftast i Alva Herdevall och Anders Rydell hushåll. Den ikoniska drinkens fördel är att den kan smaksättas med nästan vad som helst från trädgården, från körsbär och hallon till äpple och mynta. De berättar här hur de gör en pumpa sour.

1 Gör pumpapuré

2 Blanda pumpakrydda

3 Fixa pumpasmör

4 Blanda drink

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 mån för bara 29 kr

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.

Tidningen i brevlådan varje fredag

Från
295 kr för tre mån
Beställ här

Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln