
ETC nyhetsmagasin
Whiskey sour är förmodligen den drink som blandas oftast i Alva Herdevall och Anders Rydell hushåll. Den ikoniska drinkens fördel är att den kan smaksättas med nästan vad som helst från trädgården, från körsbär och hallon till äpple och mynta. De berättar här hur de gör en pumpa sour.

Text
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 mån för bara 29 kr
Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.
Tidningen i brevlådan varje fredag
Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Text