ETC nyhetsmagasin
Whiskey sour är förmodligen den drink som blandas oftast i Alva Herdevall och Anders Rydell hushåll. Den ikoniska drinkens fördel är att den kan smaksättas med nästan vad som helst från trädgården, från körsbär och hallon till äpple och mynta. De berättar här hur de gör en pumpa sour.
Rebecka Bohlin
Text
1 Gör pumpapuré
Klyv och kärna ur pumpan. Behåll skalet på. Rosta pumpan på 200 grader, ej varmluft, med snittytan uppåt. Pumpan är klar när den är mjuk rakt igenom, känn med potatissticka. Låt kallna och dra av skalet. Mixa med en stavmixer till en slät puré.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månader för bara 29 kronor
Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
Rebecka Bohlin
Text