ETC nyhetsmagasin
En vegansk salladsost gjord på på sötmandel och cashewnötter! Ett måste att ha i frysen om man snabbt vill göra en vegetarisk rätt. Kan användas i grytor, stekas och är även god att marinera.
Christopher Holmbäck
Text
1. Blötlägg och mixa
Lägg mandlarna och nötterna i blöt i 1 dygn. Häll sedan av blötläggningsvattnet och skölj av mandeln och nötterna. Mixa alla ingredienser utom kryddor till en slät och krämig smet. Blanda sedan i de torkade kryddorna.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månader för bara 29 kronor
Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
Christopher Holmbäck
Text
Ämnen i artikeln
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.