ETC nyhetsmagasin
Ungefär nu är rönnbären mogna, beroende på var du bor i landet. Ut och plocka! Sedan kan du göra allt från rönnbärssalt till torkade rönnbär som du sedan blandar ner i müsli eller bröddeg. Eller, som här: rönnbärskapris.
Christopher Holmbäck
Text
1. Salta
Blanda de frysta rönnbären med grovsalt så det täcker. Täck med lock eller plastfolie. Låt stå i rumstemperatur 14 dagar.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månader för bara 29 kronor
Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
Christopher Holmbäck
Text
Ämnen i artikeln
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.