ETC nyhetsmagasin
Är bärskörden riklig? Det går att torka alla bär, men bär med tjockare skal, som till exempel krusbär, är svårare att torka. De passar bättre att torka som puré.
Eric Tornblad förklarar hur enkelt det är att torka bär i en vanlig ugn.
Rebecka Bohlin
Text
1. Torka hela eller mosa?
Det kan vara svårt att torka hela bär, och om du lyckas torka dem kan de vara svåra att blöta upp/ tugga. Det är oftast bättre att torka mosade bär (undantaget jordgubbar).
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månader för bara 29 kronor
Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
Rebecka Bohlin
Text
Ämnen i artikeln
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.