Fisk istället för rött kött kan rädda 750 000 liv
Karin Holmberg
Text
Dagens ETC
Alltmer övertygande vetenskapliga bevis kopplar rött kött till både hälsorisker för människor och allvarliga miljöproblem. Så kallade foderfiskar, som strömming, sardiner och ansjovis är istället både miljövänliga, näringsrika och de vanligast förekommande fiskarterna i världens hav.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Karin Holmberg
Text