Hoppa till innehållet

Veckans recept

Ravioli med ramslök och brynt smör

Bild: Lennart Weibull

ETC nyhetsmagasin

Att bjuda sina gäster på hemgjord pasta är en fin kärleksgest. I det här receptet fylls den färska pastadegen med ramslök och ricotta, och serveras med brynt smör och hasselnötter.

Gör så här:

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser