Hoppa till innehållet

Veckans recept

Ravioli med ramslök och brynt smör

Bild: Lennart Weibull

ETC nyhetsmagasin

Att bjuda sina gäster på hemgjord pasta är en fin kärleksgest. I det här receptet fylls den färska pastadegen med ramslök och ricotta, och serveras med brynt smör och hasselnötter.

Gör så här:

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månader för bara 29 kronor

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser