Hoppa till innehållet

Kultur & Nöje

Så tar du hand om skörden och laddar med höstsmaker

Bild: Bild: Press, Katie Workman/AP/TT

Dagens ETC

Odlingssäsongen går mot sitt slut och nu är det är dags att ta hand om allt du förhoppningsvis har skördat. Bok­aktuella Jenny Neikell tipsar om hur du gör – och vilka säkra kort du som nybörjare ska satsa på nästa säsong .

Med sina böcker om fermentering gjorde Jenny ”Surtanten” Neikell den gamla konserveringsmetoden populär igen för några år sedan. Nu är hon aktuell med boken ”Taylor och Surtanten, odla grönsaker och fyll ditt skafferi”, tillsammans med trädgårdsmästaren John Taylor.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser