Hoppa till innehållet

Mat

Så ordnar du ett grönt julbord

Bild: Bild: Ulrika Pousette

Dagens ETC

Om några dagar inleds julens frossande. Men glöm köttbullar, korvar och julskinka – i år är det gröna julbordet hetare än någonsin. – Många vill äta nyttigare och är nyfikna på allt gott vegetariskt som finns, säger dietisten Sara Ask.

Snart är det dags att förbereda julmaten. Köttbullar ska rullas, skinkan griljeras och sillen läggas in.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln