Hoppa till innehållet

Den goda maten

Så gör du succé med konserver i köket

Jenny Damberg
Jenny Damberg

Dagens ETC

De rymmer mycket smak, de kostar lite och de minimerar den egna insatsen. Dessutom håller de i evighet. Konserver är inte lösningen på allt – men på väldigt mycket. Det vet Jenny Damberg som är aktuell med kokboken ”Den nya skåpmaten – gott och hållbart ur burk och tetra”.

Bland de få saker som säljer bättre i kris finns kondomer, och konserver. Orsaken är förmodligen både ekonomi och psykologi. Det är billigt, men också tryggt, att fylla på lagret. Man står rustad.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela hösten

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln