Hoppa till innehållet

ETC Bergslagen

Gourmetkockar på Loka

Kompetent samling kockar med partners. Från vänster Bernd Strehlow, Barbro Edberg, Yves Milland, Aage Pedersen, Kurt Weid, Herbert Hermann, Marina Milland och Britt Strehlow. 
Kompetent samling kockar med partners. Från vänster Bernd Strehlow, Barbro Edberg, Yves Milland, Aage Pedersen, Kurt Weid, Herbert Hermann, Marina Milland och Britt Strehlow.  Bild: Bild: Rolf Larsson

ETC Bergslagen

Varje år de senaste 30 åren har gourmetkockar i den så kallade Hooka-akademin en träff någonstans i Sverige. I år föll valet på Loka Brunn. – Loka Brunn har haft ett helt fantastiskt gastronomiskt uppsving de senaste åren, säger Kurt Weid, internationell domare vid kocktävlingar.

Hookaakedemin har tagit sitt namn från Hooks herrgård utanför Jönköping där Sveriges första moderna konferensanläggning startades i slutet på 1960-talet. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Bergslagen!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln