Hoppa till innehållet

ETC Malmö

"Äter gärna en burgare"

Bild: Bild: Lars Edling

ETC Malmö

Nina Christensson berättar att när hon var ny i branschen fanns ofta en rädsla bland personalen för köksmästaren. Numera är det inte så, jargongen kan visserligen vara tuff i restaurangvärlden men det är sällan att någon känner sig kränkt, tror hon.

– Hos oss på Smak är det högt i tak när det gäller skämt och cynismer, men i grunden är personerna snälla. Jag vill att vi ska vara snälla mot varandra och värnar om det.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln