Hoppa till innehållet

Gröna frågan

”Varför minskar den ekologiska maten?”

Bild: Bild: Claudio Bresciani/TT

Dagens ETC

Varför minskar den ekologiska maten på till exempel ICA och andra affärer? Matexperten Anna Richard från WWF, svarar på frågan.

Fråga: Jag undrar varför den ekologiska maten på ICA, och kanske andra affärer också, minskar? Varför tillverkas det så få vegetariska och veganska produkter som är ekologiska?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela hösten

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln