Hoppa till innehållet

Klimat & Miljö

Snart kan biffar av raps ligga på din tallrik

Bild: Bild: Johan Nilsson/TT

Dagens ETC

Rester från rapsoljetillverkningen kan bli mat för människor. Det är forskare i Lund övertygade om: "Finns stora fördelar"

I dag blir rester från rapsoljetillverkning till djurfoder. Men livsmedelsforskare vid Lunds universitet har upptäckt att den knäckebrödsliknande resten även kan bli mat för människor.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela hösten

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser