Hoppa till innehållet

Klimat & Miljö

Han började grilla grönt för att inkludera alla

Martin Nordin.
Martin Nordin.

Dagens ETC

2017 debuterade Martin Nordin som kokboksförfattare med boken Gröna burgare. I april kom uppföljaren ”Eld, rök grönt” där han går vidare till att grilla grönsaker som det aldrig presenterats förut.

– Jag gillar att grilla med ved. Det är lite av den där ursprungliga grejen med att samlas runt lägerelden. Det blir också rökigare smak och grillningen blir inkluderande, där folk springer och hämtar grejer och hjälper till, säger Martin Nordin.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser