Hoppa till innehållet

Veckans fråga

Varför är det så himla mycket kött på julbordet?

Bild: Bild: Dcastor/Creative commons

Dagens ETC

Julskinka, prinskorv, sylta och Janssons frestelse – de som avstår kött och fisk står ofta där med snopna miner vid den kokta potatisen.

Det är bara några dagar kvar till julen, tiden då många samlas för att smörja kråset tillsammans. Det traditionella julbordet består av julskinka, prinskorv, sylta och Janssons frestelse, och de som avstår kött och fisk står ofta där med snopna miner vid den kokta potatisen.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela hösten

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln