Hoppa till innehållet

Veckans fråga

Varför smakade jordgubbarna bättre förr?

Dagens ETC

Jordgubben har blivit en symbol för den svenska sommaren. Men smakade de inte bättre förr? Matskribenten Lisa Förare Winbladh tycker att dagens jordgubbar smakar som bleknade kopior av barndomsminnenas.

Du menar att de jordgubbar vi äter idag är smaklösa, varför är de det?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln