Hoppa till innehållet

Inrikes

Ny trend: Amatörkockar startar ”molnkök”

Bild: Foto: Zanna Nordqvist

ETC nyhetsmagasin

Restauranger utan fast adress är en explosivt växande miljardindustri i världen. I Stockholm har två unga män fimpat kneget som cykelbud för att ge sig in i branschen. De vill utveckla svenskens smaklökar, samtidigt som invandrare får en väg in i samhället.

En storrest, grånad herre blickar nyfiket genom den öppna dörren. Det är tisdag lunch och han är hungrig. Nabeel Nazeer, ettrig och energisk entreprenör med välsmort munläder, är illersnabb:

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 mån för bara 29 kr

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.

Tidningen i brevlådan varje fredag

Från
295 kr för tre mån
Beställ här

Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser