Hoppa till innehållet

Inrikes

Ny trend: Amatörkockar startar ”molnkök”

Bild: Foto: Zanna Nordqvist

ETC nyhetsmagasin

Restauranger utan fast adress är en explosivt växande miljardindustri i världen. I Stockholm har två unga män fimpat kneget som cykelbud för att ge sig in i branschen. De vill utveckla svenskens smaklökar, samtidigt som invandrare får en väg in i samhället.

En storrest, grånad herre blickar nyfiket genom den öppna dörren. Det är tisdag lunch och han är hungrig. Nabeel Nazeer, ettrig och energisk entreprenör med välsmort munläder, är illersnabb:

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månader för bara 29 kronor

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Läs digitalt i tre månader för bara 29 kronor. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser