Hoppa till innehållet

Minuten

Framtidens mat – insekter och odlat kött

Bild: Bild: TT

Dagens ETC

Framtidens mat sägs inte bara handla om smak. Allt fler kräver dessutom att industrin lever upp till kraven på att maten ska vara nyttig såväl som klimatsmart. I dag diskuteras framtidens matindustri på Foodtech 2018-konferensen i Örebro. Dagens ETC ger dig en snabbguide till vad debatten handlar om.

Hälsoaspekten allt viktigare

BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Insekter på tallriken en fråga som splittrar

Matindustrin ska revolutioneras med ny teknik

10 %

Odlat kött och minskat svinn

Vill du fortsätta?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela vintern

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela vintern till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln