Hoppa till innehållet

Mat & dryck

Gröna tapas – sociala munsbitar i ny tappning

Dagens ETC

Tapas är mat som ska delas, tycker Johan Björkman. Med sin nya kokbok vill han inspirera till att nyupptäcka de spanska läckerheterna – och till att äta mer grönt.

Kocken Johan Björkman är aktuell med tapasboken ”Tapas de verduras”. Inspirationen kommer från de klassiska spanska tapasen men med mer fokus på grönt, i Spanien är många tapas nämligen köttbaserade, säger Johan Björkman. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser