Hoppa till innehållet

Tre frågor

”Sill har ett grymt format från början”

”Jag brukar hålla det till tre stycken inlagda sillar eller en helströmming plus en matjessill”, säger Stefan Eriksson..
”Jag brukar hålla det till tre stycken inlagda sillar eller en helströmming plus en matjessill”, säger Stefan Eriksson.. Bild: Bild: Malin Hoelstad/SvD/TT

Dagens ETC

Tre frågor till Stefan Eriksson, Årets Kock 2005, som idag arbetar med flera olika projekt som sätter råvaror och hållbarhet i centrum.

Vad tycker du själv om med att göra sill?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln