![](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/20211114031140_78a28ba840fa8661442e739e35bd6c2752bdad090d246a7006529fd5ee22d97e.jpg)
Dagens ETC
Rester från rapsoljetillverkningen kan bli mat för människor. Det är forskare i Lund övertygade om: "Finns stora fördelar"![Sam Linderoth](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/sam-linderoth_eb28719ac2befb201355c348c775d54f19d6aa71.jpg)
Sam Linderoth
Research
I dag blir rester från rapsoljetillverkning till djurfoder. Men livsmedelsforskare vid Lunds universitet har upptäckt att den knäckebrödsliknande resten även kan bli mat för människor.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månaders sommarrabatt
Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
![Sam Linderoth](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/sam-linderoth_eb28719ac2befb201355c348c775d54f19d6aa71.jpg)
Sam Linderoth
Research