![](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/20231003091036_617bdad270b66627d5a19e0ba860581ecc207443459107c50cd7934229cc6f2a.jpg)
Dagens ETC
Mer frysmat, mer onyttig mat och mer lunchlåda på jobbet. Det är några av anpassningarna som en tredjedel av britterna fått göra efter pandemin och i de stigande matprisernas kölvatten.
![Adolfo Diaz](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/adolfo-diaz_c7de5456953b4a4e3f55441c53225ecf3bb8ad9a.jpg)
Adolfo Diaz
Text
Britterna äter sämre mat i pandemins kölvatten. Det visar en undersökning gjord av brittiska mediebolaget BBC: Good food nation survey 2022.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 månaders sommarrabatt
Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
![Adolfo Diaz](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/adolfo-diaz_c7de5456953b4a4e3f55441c53225ecf3bb8ad9a.jpg)
Adolfo Diaz
Text