![](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/20230526060552_5149f38b4b3c101383dc538862b6a7c4a66b07d4233c5356d5655a45dbb64bb3.jpg)
ETC nyhetsmagasin
Varje tallrik får ett lyft med hjälp av blommor. Varenda rätt gynnas av färgklicken blommorna ger. Även om det inte alltid är blommornas smak i sig som ger smakbelöningen så ger skönheten en kick. Det menar Peter Streijffert, som i sin bok ”Blomstermat” tipsar om såväl vilda som odlade ätbara blommor.
![Rebecka Bohlin](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/rebecka-bohlin_765500ced14ac53a498ebd6e2566e73d6e58d53f.jpg)
Rebecka Bohlin
Text
Fänkål
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
![Rebecka Bohlin](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/rebecka-bohlin_765500ced14ac53a498ebd6e2566e73d6e58d53f.jpg)
Rebecka Bohlin
Text