ETC nyhetsmagasin
Varje tallrik får ett lyft med hjälp av blommor. Varenda rätt gynnas av färgklicken blommorna ger. Även om det inte alltid är blommornas smak i sig som ger smakbelöningen så ger skönheten en kick. Det menar Peter Streijffert, som i sin bok ”Blomstermat” tipsar om såväl vilda som odlade ätbara blommor.
Rebecka Bohlin
Text
Fänkål
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 mån för bara 29 kr
Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.
Tidningen i brevlådan varje fredag
Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.
Rebecka Bohlin
Text