Hoppa till innehållet

Gör det själv

Vidga din matfantasi

Bild: Lasse Hallström

ETC nyhetsmagasin

Varje tallrik får ett lyft med hjälp av blommor. Varenda rätt gynnas av färgklicken blommorna ger. Även om det inte alltid är blommornas smak i sig som ger smakbelöningen så ger skönheten en kick. Det menar Peter Streijffert, som i sin bok ”Blomstermat” tipsar om såväl vilda som odlade ätbara blommor.

Fänkål

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 mån för bara 29 kr

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.

Tidningen i brevlådan varje fredag

Från
295 kr för tre mån
Beställ här

Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln